LA EN PROFESJONELL GJØRE JOBBEN FOR DEG   

Loge- AS er spesialister når det kommer til montering av piper og peisløsninger. Vi kan ta på oss montereringsjobber i Oslo og hele det sentrale Viken fylke og har alle nødvendige sertifiseringer til jobben som skal gjøres. Vi tilbyr en profesjonell og trygg leveranse med egne prosjektledere og erfarne montører for ditt prosjekt.

Ved montering er det mange hensyn du må ta, og ikke minst viktige krav som skal tilfredsstilles for et trygt ildsted, og et godt sluttresultat. Unøyaktig arbeid kan føre til et ildsted med dårlig trekk, mye soting og i verste fall brannfare. Derfor anbefaler vi at du bruker en profesjonell montør til jobben.

VI HJELPER DEG Å TA DE RETTE VALGENE   

 

Å velge riktig peis som dekker ditt behov kan være en utfordrende oppgave, og det kan være lurt å finne svar på noen enkle spørsmål før valget tas.

• Hvor stor må peisen være? Vi er behjelpelige med utregning med tanke på boligens eller rommets behov. 

• Hva slags ildsted ønsker du? Har du et eksisterende pipeløp du ønsker å benytte, eller er gasspeis løsningen for deg?

• Hvor skal peisen plasseres? Med gasspeis eller elektrisk peis har du større frihet enn ved vedfyrt peis.

• Må gulvet forsterkes, eller pipen rehabiliteres?  

 DET LØNNER SEG Å BRUKE FAGFOLK

Ved å benytte deg av fagfolk unngår du både ekstraarbeid, irriterende småfeil og dårlige valg. Vi hjelper deg fra start til slutt, slik at du får et ildsted som presterer på sitt beste til enhver tid, enten du vil benytte deg av vedfyring, elektrisitet eller gass. 

LØSNINGER FOR ETHVERT HJEM

Vi har et bredt varesortiment, og vi er sikre på at du vil finne noe som passer ditt rom. Hva er viktigst for deg? En effekiv varmekilde, eller en estetisk peis som passer din stil, og din bolig? Snakk med fagfolk angående dine planer om nytt ildsted. Hos oss får du årelang kompetanse og gode råd med på kjøpet. Trenger du hjelp med montering av peis eller pipe? Kontakt oss for en hyggelig prat.

 Ønsker du tilbud på montering? 

 Eller